Taidekeskus Ahjo on esteetön pyörätuolilla kulkeville ja lastenvaunuja käyttäville. Pääoven sisäänkäynti on esteetön. Tilava wc sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Opaskoirat toivotamme myös tervetulleiksi. Näyttelyihin on vapaa pääsy! Avoinna maanantaisin suljettu, tiistai-perjantai klo 12-6 ja lauantai-sunnuntai klo 12-15. puh  tkahjo(a)gmail.com
pääsivu
taidekeskus ahjo
hallitus
henkilökunta
jäsenyhdistykset
ajankohtaista
näyttelykalenteri
tilat
tiedotteet
yhteystiedot
linkit
English

jäsenyhdistykset

Ahjoa ylläpitää vuonna 1997 perustettu Taidekeskus Ahjon kannatusyhdistys ry.

Hallitukseen kuuluu kahdeksan jäsentä

Toiminnan tarkoituksena on luoda uudenlaista vuorovaikutusta yleisön, taiteilijoiden ja taiteiden välille se­kä toimia eri taiteenalojen ammattilaisten ja harrastajien kokoavana positiivisena voimana.
Joensuun taiteilijaseura ry

Joensuun Taiteilijaseura ry

(www.joensuuntaiteilijaseura.fi)

Joensuun Taiteilijaseura ry on kuvataiteilijoidenyhdistys, johon kuuluu (2014) 145 taiteilijajäsentä ja 55 harrastajajäsentä.

Jäsenistö kattaa koko Pohjois-Karjalan alueen. Seuran tehtävänä on edistää kuvataiteilijoiden taiteellisen työn perusedellytyksiä ja ammatillista asemaa Pohjois-Karjalassa sekä tukea kuvataiteen harrastustoimintaa.

Taiteilijaseura järjestää kuvataidenäyttelyitä, työpajoja ja kursseja sekä toimii aktiivisesti pohjois-karjalaisen kulttuurielämän ylläpitäjänä ja kehittäjänä.

Taiteilijaseura tekee yhteistyötä eri kulttuuritoimijoiden ja päättäjien kanssa muun muassa asiantuntijatehtävissä.

Galleria Kohina toimii Joensuun uusissa tiloissa Taitokorttelin tiilitalossa ja samoissa tiloissa toi­mii myös vuonna 1971 perustettu Suomen vanhin taidelainaamo.

Itäisen tanssin aluekeskuksen (ITAK)


Itäisen tanssin aluekeskuksen (ITAK)

http://itak.fi/

Itäisen tanssin aluekeskuksen (ITAK) tehtävänä on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti ammatillisen tanssitaiteen tunnettuutta ja kehittymistä Itä-Suomessa sekä edistää tanssitaiteen saatavuutta ja saavutettavuutta alueella, lisätä tanssitaiteilijoiden työllistymisen yleisiä edellytyksiä ja edistää tanssitaiteilijoiden verkostoitumista muihin toimijoihin.

ITAK:n toiminta-alue on Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala. Toiminta pyrkii vahvistamaan alueen kulttuuritarjonnan monimuotoisuutta, ammattitaiteen roolia ja saavutettavuutta osana paikalliskulttuuria.

Tavoitteiden edistämiseksi ITAK tiedottaa tanssista yleisölle ja muille kohderyhmille, myöntää osatuotantotukia, järjestää esitysvierailuja ja tapahtumia sekä edistää alueen tanssitaiteilijoiden ja muiden toimijoiden verkottumista. ITAK on ensisijaisesti välittäjäorganisaatio.

Tiedot esityksistä ja kursseista sekä muut uutiset julkaistaan Ajankohtaista-palstalla. Löydät infoa ajankohtaisista asioista myös ITAK:n -sivulta,  sekä .